STORKÖKSPRODUKTER

Vårt sortiment består även av ett stort utbud av rengöringsprodukter som passar företag och storkök av alla dess slag.
Vi erbjuder:

  • – Torkpapper (mini och mellantork)
  • – Industrirullar
  • – Toapapper
  • – Servetter och pappershanddukar
  • – Diskmedel (flytande och pasta med automatisk dosering)
  • – Torkmedel(antikalk)
  • – Grovrent (storköksavfettning)
  • – Allrent
  • – Kaffemuggar


Maxipower allrent Maxipower grovrent Klorit

Maxipower Allrent är anpassat för daglig rengöring av alla tvättbara ytor såsom golv, vägar, målade ytor, kakel och sanitetsgods. Är svagt parfymerad.

För rengöring och avfettning av utrustning, ugnar, golv, väggar och fläktkåpor Vid grov rengöring spraya koncentrerat direkt på ytorna, låt medlet verka i några minuter. skura, spola med rent vatten, torka av med papper. Obs ej på målande ytor.

Storkök: Klorit (klor) har en dokumenterad rengöringseffekt för att upprätthålla en god livsmedelshygien. Ger en svag klordoft som motverkar dålig lukt. Lämplig på alla vattentåliga ytor i kök, tvätt och duschrum. Även andra våtutrymme, toaletter groventreér mm.

Tvätt: Klorit gör tvätten vit och hygieniskt ren. Använd klorit i låga temperaturer, 40 grader. Blanda ej med tvättmedel.


Sparkle glass & window Clean up Grill- och ugnsrent


Sparkle glass & window är klar att användas, det är bara att spraya och torka av.

Lämpligt för lättare avfettning och rengöring av speglar, glasytor, fönster och andra hårda ytor som tål vatten. Spraya på en luddfri duk torka sedan av ytan, upprepa vid behov.

Clean Up är ett rengöringsmedel klar att använda på alla ytor som tål vatten.

Clean Up löser effektivt upp fett, stärkelse och proteiner samt avlägsnar lätta kalkavlagringar. Spreja ut produkten låt verka en stund, skölj eller torka av med nytt torkpapper.

Kraftigt rengörings- och avfettningsmedel för rengöring av ytor med stora mängder animaliskt eller vegetabiliskt fett Spraya på ett tunt lager, låt verka i några minuter, skura försiktigt med en borste eller svamp, upprepa vid behov.


WC-rent Maskindiskmedel Torkmedel


Wc-rent för sanitetsporslin med en utpräglad frisk doft. Appliceras direkt på ytorna, låt sedan medlet verka i några minuter.

Högkoncentrerat kompakt maskindiskmedel för storköksdiskmaskiner. Utformat för att effektivt lösa alla beläggningar av kalk, fett, stärkelse och protein. Anpassat för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plas. Ej för aluminium och koppargods.

Miljömärkt koncentrerat torkmedel för automatisk dosering. Passar både till mjukt och hårt vatten samt entanks- och flertanksmaskiner. Ger diskgodset fin glans och lyster samtidigt en snabb avrinning. Består av en unik tensidkombination som ger en bra diskeffekt med låg skumbildning.


Maskindiskmedel Kalkbort Blötläggningsmedel


Miljöanpassat maskindiskmedel för automatisk dosering. Framtaget för att effektivt lösa alla förekommande beläggningar av fett, smuts och kalk. Anpassat för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast.

Flytande och lågskummande kalkborttagningsmedel för diskmaskiner, kaffekokare, värmebad, rostfritt, kakel och sanitetsgods.

Högkoncentrerat lågskummande medel för blötläggning av alla typer av diskgods. Bestick, redskap, grytor och kantiner av glas, porslin, rostfritt m m. Löser effektivt upp intorkade och inbrända matrester. Diskgodset kan diskas direkt i maskin.


Torkpapper Torkpapper - rulle Torkpapper - small


Centrummatad, vitt mjukt torkpapper för storkök, 270m.

Torkrulle Pandy for golv eller väggstativ, vitt mjukt papper för storkök, 800m.

Centrummatad, vitt mjukt torkpapper för storkök 100m.


Toalettpapper Toalettpapper  


 

Toalettpapper Mini Jumbo 1×6 rullar, vitt 2-lags. 350m.

Toalettpapper Mini Jumbo 1×12 rullar, vitt 2-lags. 180m.

 

Sörqvist Teknik © 2020