KAFFEMASKINER

Vi erbjuder uthyrning och försäljning av kaffemaskiner.

Behöver ditt företag en kaffeautomat?

Hos oss hittar du ett brett urval av modeller som passar allt från det lilla till de större företagen. Vi kan leverera en komplett tjänst av både kaffemaskiner och tillhörande service vilket gör att maskinen alltid har rätt förutsättningar att fungera. Självklart har vi även ett brett urval av kaffe som passar våra automater. Kontakta oss idag så hjälper vi er att hitta den lösning som passar era behov bäst.

Specialerbjudande!

Just nu bjuder vi på 1000 koppar kaffe när du tecknar ett serviceavtal tillsammans med din nya kaffemaskin (gäller enbart nya kunder samt utvalda maskiner). Kontakta oss idag för mer information!


CoffeeQueen Kallvattenautomat

Finns som både bryggare och automat. Kaffeautomaten CQube finns i variation med kvarn för hela böner, malt och även instantkaffe. CQube är uppbyggt på moduler vilket betyder att du har en framtidssäker maskin du kan uppgradera med t.ex. fler kvarnar, kylt vatten och fler kaffesorter. Finns nu även med en touchskärm. Den klassiska bryggaren finns med både automatisk och manuell vattenpåfyllning. Beroende på ert behov så erbjuder CoffeeQueen ett stort antal variationer med t.ex: – Termosbryggning – Dubbla bryggare – Värmeplattor.

 

 

Vattenmaskinen som erbjuder fräscht och kallt vatten, med eller utan bubblor. Kopplas direkt till vattenledningen så du slipper bära på tunga vattenflaskor. – Erbjuder med eller utan kolsyra i samma maskin – Ekonomiskt och miljövänligt

 

Sörqvist Teknik © 2020