KAFFE

Hos oss hittar du ett stort urval av kaffe från flertal stora tillverkare såsom Gevalia, Lindvalls Kaffe med flera.
I vårt utbud hittar du allt från bryggkaffe, automatkaffe och självklart hela bönor. Kontakta oss för mer information om vårt sortiment.

Gevalia BKI Dark Brazil / Blend Mountain

Gevalia har sålts i snart 100 år och har därför hunnit bli en given klassiker för många av våra kunder. Vi har ett brett urval av Gevalias produkter, så du hittar med säkerhet din favoriter bland vårt urval.

Finns som bl.a.:

– Malda bönor
– Hela bönor

BKI Dark Brazil: Ett kraftigt och fylligt kaffe med en mjuk syrlighet.
En blandning sammansatt av hundra procent Arabica-bönor från Brasilien. Mörkrostat.

BKI Blend: Utvecklad i syfte att skapa ett gott vardagskaffe, med bra kaffeekonomi. Kaffebönorna i den här serien har rostats extra mörka. Det ger en kraftig, robust och mycket välsmakande kopp kaffe.

Kaffesorterna är särskilt lämpliga för brygganläggningar och kaffeautomater.

Kaffe på hög nivå! Den här blandningen är sammansatt av kvalitetsbönor från Brasilien och Colombia, två av världens största kaffeproducerande nationer. Aromatisk profil: Mountain Colombia är ett kaffe med en fyllig och lätt syrlig doft. Den har en lätt torr smak och en välbalanserad fyllighet. Upplevelsen avrundas med en fin, syrlig och lång eftersmak. 100% Arabica.


Övriga    
   
Har du en favorit som inte finns med ovan? Ingen fara – vi erbjuder ett stort sortiment så kontakta oss idag så hjälper vi er att hitta kaffet ni söker. Vi erbjuder självklart även: – Choklad (Pulver) – Granulerad (frystorkad) äkta mjölk – Instantkaffe (frystorkat)    
Sörqvist Teknik © 2017